Keşfetmeye ve Öğrenmeye Yeni Bir Bakış!

*Keşfetmeye ve Öğrenmeye Yeni Bir Bakış!

Bugün anaokulumuzda harika bir deney gerçekleştirdik ve çocuklarımızın eğitim dünyasına yeni bir pencere açtık!

*Deneyimle Öğrenme:* Çocuklarımıza  geliştirecek interaktif deneyimler sunarak, öğrenmeyi eğlenceli hale getiriyoruz.

*İşbirliği ve Paylaşım:* Deney sırasında çocuklar arasında işbirliği ve paylaşımı teşvik ederek, sosyal becerilerini güçlendiriyoruz.

*Merakın Peşinden Gitme:* Çocuklarımızın merak duygularını destekleyerek, kendi keşiflerini yapmalarına olanak tanıyoruz.

Bu deney, minik öğrencilerimizin

öğrenme süreçlerini zenginleştirmek ve onlara eğitimde yeni kapılar aralamak adına sadece bir adım.

Bu etkinliği destekleyen Fen bilimleri öğretmeni Arzu Ateş'e ,Beden Eğitimi öğretmenimiz Selda Eldeğer'e ve sınıf öğretmenimiz Yeşim Aydın Akmut'a teşekkür ediyoruz

21-12-202321-12-202321-12-2023