MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ YUSUF TEKİN İN OKULUMUZA ZİYARETİ

Merhaba Sevgili Şehit Mustafa Ünal Ortaokulu Ailesi!

Bugün, gururla paylaşmak istediğimiz harika bir anıyla buradayız. Okulumuz, değerli bir konuğu ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor!

‍ Bu özel günümüzde bize onur veren Sayin Bakanımız YUSUF TEKİN ,Sayın Genel Müdürümüz Ömür Fatih KARAKULLUKÇU,İL  Milli Eğitim Müdürümuz Yaşar KOÇAK,İlçe Milli Egitim Müdürümüz Yaşar TÜRK okulumuza nezaketleri ve değerli bilgileriyle ışık kattı. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz bir araya gelerek eğitimimizdeki başarıları paylaşma şansını yakaladık.

Bu önemli ziyaret, eğitimde ilerlememiz ve daha da güçlenmemiz için bir fırsat. Birlikte daha nice başarılara imza atmak adına heyecanla ilerliyoruz.

Öğrencilerimizin parlak geleceğini şekillendirmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte, başarı dolu günlerin ardı arkası kesilmeyecek!

Okulumuzun başarı hikayelerine bir yenisini daha eklemek için bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

15-12-202315-12-202315-12-202315-12-202315-12-202315-12-2023